-Pabrik kita minangka produsen profesional botol kosmetik kaca ing China.

- Kita bisa nggawe macem-macem jinis botol kaca, botol parfum, botol kosmetik, botol minyak atsiri, botol cat kuku lan botol kosmetik liyane

-Kita uga bisa ngrancang lan ngasilake botol kaca miturut conto klien lan pitakon khusus.

-Kita bisa nindakake macem-macem kerajinan kanggo botol kaca, kayata lukisan warna, skilk-screen, printing logo, hot stamping, buffing finishing, gilding, decal lan liya-liyane.

-Sugeng rawuh kanggo ndeleng & mindhai situs web kita lan mbangun hubungan komersial karo us.Sampeyan bakal dihargai.

  • client-img-H
  • client-img-H
  • client-img-H
  • client-img-H
  • client-img-H
  • client-img-H
  • client-img-H
  • client-img-H