Sajarah perusahaan

ico
 
Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. kasil didaftar lan resmi mlebu ing industri nggawe kaca.Perusahaan utamane fokus ing riset lan pangembangan ing babagan botol minyak wangi.
 
Ing taun 1998
Ing taun 2000
Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. wiwit nyambungake karo bisnis internasional sawise entuk wewenang perdagangan impor lan ekspor.Perusahaan wiwit nyedhiyakake layanan perdagangan kayata produksi kaca lan dodolan menyang donya.
 
 
 
Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. nandur modhal total 60 yuta yuan kanggo mbangun bengkel produksi sing ambane 20.000 meter persegi lan tuku 3 jalur produksi sawise nem taun operasi kanthi teliti.
 
Ing taun 2004
Ing taun 2008
Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. entuk persetujuan kerjasama karo Alibaba, platform e-commerce sing kondhang ing China.Wiwit iku, wis resmi mlebu perusahaan e-commerce online - Alibaba.Kanthi nggunakake jaringan pasar Alibaba sing akeh, perusahaan kasebut nyedhiyakake merek minyak wangi ing China kanggo ngasilake botol minyak wangi kanggo dheweke.
 
 
 
2012 bisa diarani minangka taun pisanan kanggo Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. kanggo melu ing pameran kasebut.Kanthi kekuatan lan reputasi perusahaan sing apik, Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. diundang kanggo melu ing Pameran Kecantikan Internasional Dubai.Perusahaan bisa komunikasi lan sinau saka kanca-kanca saka sak ndonya.Wiwit kuwi, perusahaan kasebut nggawe jeneng dhewe saben taun ing saindenging jagad.Mengko, perusahaan sukses melu ing pameran industri internasional ing Las Vegas, Rusia, Turki, Maroko, Brazil, Asia Kidul-Wétan lan negara liyane, mbikak madegé kanggo pangembangan perusahaan.
 
Ing 2012
Ing 2016
Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. wis menang akeh penghargaan ing industri.Nanging, kita terus kerja keras lan ngupayakake keunggulan.Kanthi filosofi perusahaan teknologi inovatif lan pembangunan gedhe, kita wis mbangun tim R&D kita dhewe kanggo luwih ngawula pelanggan global.
 
 
 
Ing pengaruh pandemi, Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. isih ora nglalekake niat asline, kebak semangat, lan terus-terusan ngupayakake terobosan anyar.Pendapatan taunan perusahaan terus mundhak dibandhingake karo taun-taun sadurunge, nuduhake momentum pembangunan sing apik, saengga nyumbang kanggo pangembangan ekonomi Kutha Yiwu.
 
Ing 2020
Ing 2021
Saka 2021 kanggo mangsa, Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd. samesthine kanggo nandur modal ing construction saka pabrik cabang ing Xuzhou, Yiwu, Pujiang lan panggonan liyane kanggo nambah kapasitas produksi.Dikarepake bakal ngasilake 19 yuta revenue pajak kanggo pamrentah Yiwu lan Pujiang.Kita bakal ngluncurake botol minyak wangi asli siji-sijine kanggo ngrebut pangsa pasar kaca lan dadi perusahaan entitas sing macem-macem.Kita bakal pindhah internasional karo sikap competitive saka kualitas dhuwur, teknologi banget lan layanan sampurna, lan supaya donya ndeleng kualitas akale Manufaktur Cina.