Botol Parfum Mobil Kab

  • 6/8/10/12ml wood cap car perfume glass bottle

    6/8/10/12ml tutup kayu botol kaca parfum mobil

    Katrangan rinci: 8ML botol parfum mobil lucu cilik, tutup kayu.Kepileh lan cilik, sampeyan bisa sijine iku ing sembarang sudhut tanpa occlypying panggonan .contone-shaped, botol colored, meneng karo plug utama 1corton 500pcs, nyampur 10 werna.https://www.ywhyglassbottle.com/uploads/飞书20220505-145540.mp4
  • 10ml Car Hanging Perfume Bottle With Ribbon

    Botol Parfum Gantung Mobil 10ml Kanthi Pita

    Iki minangka parfum liontin sing bisa digunakake ing papan sing kudu digantung ing mobil lan lemari.Desain busur ayu lan loman.Tutup botol dirancang kanthi ukiran elektroplating lan hollowing.Ana telung werna sing bisa dipilih, kabeh warna sing ditampa dening umum.

    Kita kabeh ngerti manawa ana mambu sing ora nyenengake ing mobil anyar sing mentas dituku.Aku kudu piye?Mesin aromaterapi mobilku luwih apik tinimbang nggunakake AC.Mobil nggunakake AC kanggo dangu, lan iku gampang kanggo jamur ing sistem air conditioning sawise dangu.Lan kain upholstered ing mobil uga base camp kanggo bledug kanggo berkembang biak.Lan pangopènan mobil ora bakal mbantu ngresiki tamu sing ora diundang iki.Mulane, minyak atsiri kanthi fungsi insektisida lan nyegerake sing kuat minangka pilihan sing paling apik.Tujuan pertama minyak esensial mobil yaiku ngilangi serangga lan steril, kayata: wit teh, eucalyptus, lavender, bergamot, lemongrass, cengkeh, citronella lan minyak esensial liyane.