Kabar

  • Copywriting parfum sing puitis lan ayu iku copywriting minyak wangi sing apik tenan

    Parfum bisa diarani minangka barang sing dibutuhake kanggo umume bocah-bocah wadon metu.Parfum uga wis nggawe salinan iklan sing apik kanggo bocah-bocah wadon sing tresna marang kaendahan.Seri cilik ing ngisor iki wis ngurutake buku salinan parfum puisi kanggo sampeyan.Ayo ndeleng salinan parfum puisi kasebut ...
    Waca liyane
  • What is the raw material used for making perfume bottles?You need to know more about perfume.

    Apa bahan baku sing digunakake kanggo nggawe botol minyak wangi? Sampeyan kudu ngerti luwih akeh babagan minyak wangi.

    Apa bahan mentah sing digunakake kanggo nggawe botol minyak wangi?Bahan baku paling wiwitan digunakake kanggo nggawe botol parfum yaiku gypsum.Ing jaman biyen, wong nggunakake plester kanggo nggawe botol minyak wangi, sing bisa ngreksa minyak wangi luwih apik lan nyegah minyak wangi.Dadi ing jaman tanpa kaca, gypsum digunakake.Carane nggunakake perf...
    Waca liyane
  • The secret of taking you into the perfume bottle

    Rahasia njupuk sampeyan menyang botol parfum

    Parfum favorit wanita, desain botol parfum uga disenengi dening mayoritas wanita, botol parfum ora bisa digunakake kanggo mbuwang koleksi, aku yakin akeh wanita nindakake iki, amarga botol iku ayu tenan.Botol parfum sing sampeyan deleng yaiku botol sing sempit.Wujude ...
    Waca liyane
  • Birthday of March -Hongyuan company

    Ulang taun Maret - perusahaan Hongyuan

    Perusahaan kita minangka perusahaan cinta, lan Maret minangka musim ulang tahun .kita ngrayakake ulang tahun karo klien kita. Kita nyanyi lagu ulang tahun bebarengan lan mangan kue ulang tahun lan panganan cuci mulut. Perusahaan Hongyuan kanggo nyedhiyakake custome ...
    Waca liyane
  • new  product release

    release produk anyar

    Waca liyane
  • New catalog,can down load for yourself

    Katalog anyar, bisa mbukak dhewe

    鸿源画册(已更新)
    Waca liyane
  • How the Love at First Sight perfume bottle was made?

    Kepiye carane botol parfum Love at First Sight digawe?

    Parfum tansah dadi panggonan populer kanggo wanita, lan mambu wong wadon uga wis populer kanggo sawetara wektu.Milih wewangian sing nggawe atimu gemeter, saliyane rasa sing unik, merek terkenal, sing pertama sing nggawe sampeyan jatuh cinta sepisanan yaiku wangi sing apik banget ...
    Waca liyane
  • Different materials of  Perfume Bottles

    Bahan sing beda saka Botol Parfum

    Parfum tansah menehi wong rasa keanggunan lan bangsawan, mula kontak pisanan sampeyan karo parfum kudu ora iso dilalekake kanthi desain unik saka macem-macem botol parfum.Bahan botol parfum dipérang dadi pirang-pirang jinis, botol parfum biasane digawe saka kaca soda jeruk, thi ...
    Waca liyane
  • Team Building (10th of July)

    Team Building (10 Juli)

    Cuaca sing apik ing Yiwu tansah dikepengini.Sedina sakdurunge budhal udan deres, nanging dina iki bangunan rombongan katon cerah lan cerah.Kanca-kanca Hongyuan, mlaku ing srengenge, melu kegiatan mbangun grup.Jalan gunung...
    Waca liyane