Copywriting parfum sing puitis lan ayu iku copywriting minyak wangi sing apik tenan

Parfum bisa diarani minangka barang sing dibutuhake kanggo umume bocah-bocah wadon metu.Parfum uga wis nggawe salinan iklan sing apik kanggo bocah-bocah wadon sing tresna marang kaendahan.Seri cilik ing ngisor iki wis ngurutake buku salinan parfum puisi kanggo sampeyan.Ayo deleng buku salinan parfum puisi kasebut!

1. Hermes bumi: katresnan ora mbebayani ing kawitan ngarsane kanggo manungsa lan kewan, lan atraksi fatal kang ora bisa dipisahake.
2. Mawar Ludan: rendhem Rouge ing udan lan ngombe teh ing ngisor kembang.Iku alus kaya banyu lan makmur.
3. Lonceng Angin Biru Jo Malone: ​​lapangan godhong teratai, udan bluestone, luang ing tengah musim panas.
4. Lalique Encore ink love: curling smoke marks and light blue ink.
5. Chanel Chanel;Aku mambu sampeyan ing dalan lan kaget sawetara detik.Irungku rada kecut.Wong sing padha cocok kanggo romansa lan salju bebarengan, lan bakat pelengkap cocok kanggo tuwa bebarengan.
6. Banyu Creed Napoleon: dheweke mlayu ing paprangan lan nglawan jagad, nanging dheweke gosip karo sampeyan lan tresna karo sampeyan.
7. Jo Malone blackberry lan laurel rwaning: ing sangisore rembulan, wangi sing nengsemake, lan mega dawa mlaku kabeh, nanging ora ngerti alismu ing pungkasan.
8. Tekstur peach Keiko mecheri: ngayun, ngalamun, bocah-bocah wadon seneng emosi.
9. Guerlain Sydney smoothie: spring breeze wis tahap, banyu kebak banyu, lan warbler nangis lan ripples angel kanggo turu.
10. Creed craid: spring gunung perak iku gila, ora manungsa lan rusak ing abad iki, nanging sampeyan tansah sober, alus lan tanpa cacad.
11. Davidoff Davidoff: banyu adhem kaya banyu ngombe.
12. Diptyque tiputik : cendana, sira wong ziarah ing donyaning manungsa.Dheweke minangka biksu sing asring ngiringi Buddha kuna kanthi lampion ijo.Alis lan mripate sing njedhul kaya gunung, lan eseman ing lambene kaya kembang persik ing wulan Maret.Sampeyan ora bisa mindhah mripat maneh.
13. Etat Libre d'orange mbebasake Orange County: nalika sampeyan kaya sampeyan, mung ana sampeyan ing donya.Sawise sampeyan lunga, mung ana wong kaya sampeyan ing donya.
14. Givenchy Givenchy: ora tabu, ora tabu, hubungan seksual piyambak.
15. Re kamar wewangian 16 taun: sunset dyed pipi, lan cah wadon ngaco midsummer.

chanel perfume bottle


Wektu kirim: Mei-12-2022