Pitakonan

Apa kita bisa njaluk conto gratis?

mesthi.Sampel gratis bisa diwenehake kanggo para pelanggan kanggo nguji kualitas.

Nanging sampeyan kudu mbayar barang.

Apa wektu timbal normal?

Kanggo produk bek, kita bakal ngatur pangiriman ing 12-24 jam sawise nampa pembayaran.

Kanggo produk khusus, kita bakal ngatur pangiriman ing 7- 30 dina sawise nampa pembayaran sampeyan.

Apa kita bisa nyithak utawa nyetak label ing botol?

Ya, sampeyan bisa.Kita bisa nawakake macem-macem cara printing: sablon, hot stamping, label printing.

Kepiye carane sampeyan ngontrol kualitas botol?

Kita duwe departemen QC profesional nggawe tes kaping 3 sadurunge nggawe produksi akeh.
Lan kita uga bakal milih lan mriksa kualitas botol siji-siji sadurunge kemasan.

Apa sing kudu ditindakake yen ana karusakan ing kargo?

a.Any masalah kualitas bab gendul kita hubungi kita ing 15 dina sawise sampeyan njaluk barang.

b. Njupuk foto pisanan lan ngirim foto kanggo kita konfirmasi. Nalika kita konfirmasi masalah,