Babagan awake dhewe

Yiwu Hongyuan Glass Products Co., Ltd

Profil Perusahaan

Founded in 1998, Yiwu Hongyuan Glass Co., Ltd.minangka perusahaan paket kosmetik sing nggabungake produksi, riset lan pangembangan lan dodolan.Dumunung ing Yiwu, ibukutha perdagangan internasional China.Perusahaan kasebut duwe pengalaman panjaluk pasar pirang-pirang taun lan sistem pasokan sing sampurna.Perusahaan kita utamane melu seri kemasan kosmetik kayata botol parfum kaca berkualitas tinggi, botol panganan, botol tabung, botol obat, lan liya-liyane. Ing babagan kreatifitas, kita duwe tim desain profesional sing bisa nyedhiyakake desain produk, cetakan kanggo pelanggan pambukaan lan Manufaktur kelayakan Assessment: Ing syarat-syarat produksi, majeng teknologi produksi otomatis baris nyedhiyani lukisan semprotan kaca profesional, printing, bronzing, polishing lan pangolahan liyane.Adhering kanggo kualitas banget, tim kuwat riset lan pangembangan produk lan layanan unggul, kita wis dikenali dening industri karo kekuatan Absolute lan wis nggawe kemitraan strategis apik karo akeh pelanggan ing ngarep lan luar negeri.

-Pabrik kita minangka produsen profesional botol kosmetik kaca ing China.
- Kita bisa nggawe macem-macem jinis botol kaca, botol parfum, botol kosmetik, botol minyak atsiri, botol cat kuku lan botol kosmetik liyane
-Kita uga bisa ngrancang lan ngasilake botol kaca miturut conto klien lan pitakon khusus.
-Kita bisa nindakake macem-macem kerajinan kanggo botol kaca, kayata lukisan warna, skilk-screen, printing logo, hot stamping, buffing finishing, gilding, decal lan liya-liyane.
-Sugeng rawuh kanggo ndeleng & mindhai situs web kita lan mbangun hubungan komersial karo us.Sampeyan bakal dihargai.

Budaya Perusahaan

Filosofi Perusahaan

Ngupayakake layanan sing berkualitas, njaga kejujuran lan ketulusan, lan menyang jagad kanthi moral

Visi Perusahaan

Kanggo revitalize industri karo efforts andhap asor
Muga-muga kita bisa dadi produsen produk kaca sing paling berpengaruh kanthi cepet

Misi Perusahaan

Mbangun perusahaan abad-lawas lan nggawe kaca kanggo donya

Nilai Perusahaan

Perusahaan netepi konsep manajemen "wong-oriented, kualitas akale, teknologi inovatif" lan prinsip kerja "layanan pisanan, customer pisanan".Kita nggunakake cara manajemen modern "manajemen cerdas lan produksi otomatis" kanggo nggawe "sesanti anyar, koyo anyar" lingkungan layanan produk kaca kanggo pelanggan, supaya minangka kanggo entuk "terobosan anyar" ing kualitas layanan Manajemen perusahaan.

Slogan Perusahaan

Slogan Manajemen:
Sikap wesi, manajemen ilmiah
Tanggung jawab, nolak ngacak
Wani tanggung jawab, mbrastha syirik
Mbangun prestise, entuk kapercayan

Slogan produksi:
1. Kualitas produk minangka prioritas utama pangembangan perusahaan
2. Self-inspeksi lan pemeriksaan bebarengan kanggo mesthekake produk cacat nul
3. Tansah safety produksi ing pikiran lan lay madegé kanggo pembangunan

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap