Rahasia njupuk sampeyan menyang botol parfum

Parfum favorit wanita, desain botol parfum uga disenengi dening mayoritas wanita, botol parfum ora bisa digunakake kanggo mbuwang koleksi, aku yakin akeh wanita nindakake iki, amarga botol iku ayu tenan.Botol parfum sing sampeyan deleng yaiku botol sing sempit.Desain wangun botol parfum iki bener cukup.Ayo aku nggawa sampeyan menyang rahasia babagan botol minyak wangi.
100ml perfume bottle

Desain botol parfum umume kalebu ciri-ciri kasebut: titik pisanan yaiku kepraktisan: amarga minyak wangi molah malih, botol minyak wangi bakal luwih cilik, supaya minyak wangi bisa tetep luwih awet, lan nalika diwutahake, luwih gampang ngontrol. dosis lan ngindhari biaya gelombang.Titik kapindho yaiku portabilitas: parfum minangka barang sing digawa, lan minangka karakter fashion dhewe, kemasan parfum ora mung cilik lan trep, nanging uga butuh aksesoris sing apik lan apik.Volume botol parfum sing umum kira-kira 50ML.Titik kaping telu yaiku gampang dioperasi: desain ekspor wadhah minyak wangi kudu ngidini wong nemtokake cara operate, apa kudu mencet utawa muter nalika sepisanan.Saiki, umume ana akeh cara, kayata jinis tutup ngangkat, jinis nozzle, jinis ekstrusi kantong udara, jinis mbuwang lan liya-liyane.Sing umum yaiku jinis muncung, lan nganggep khusus, jinis kantong udara uga populer ing taun-taun pungkasan.Titik kaping papat lan paling penting yaiku kanggo nyekel eyeball: nggabungake perlindungan lingkungan, warna, kamanungsan, sejarah lan budaya, lan aspek liyane, nginovasi desain lan kemasan minyak wangi, dadi jinis seni.

Parfum sing sukses, desain lan kemasane kudu awet lan atraktif ing kawitan ngarsane, padha karo apa kita nelpon pangertèn visual, menehi konsumen raos tresna ing kawitan ngarsane, ngaktifake kepinginan laten lan ngrangsang daya tuku.Desainer ngupayakake gaya sing ora ana watesan wektu.Iki nggabungake kesederhanaan karo dekorasi, penak lan atraksi.Botol parfum nggawe wangi duwe urip spiritual lan seger, lan bisa kejiret ing jembar segara wangi.

sprayer perfume bottle

Karya desain desainer kaca Hongyuan populer banget karo para pelanggan.Desain botol parfum umum ora luwih saka papat kaluwihan: 1. Werna padhang mripate wong, 2 Botol nduweni wangun sing unik, 3 Tekstur botol luwih apik tinimbang liyane, 4 Awak botol dihiasi kanthi rincian sing berkualitas tinggi.Akeh minyak wangi klasik, amarga para pengagume, bakal ngetokake edisi winates ing sawetara festival khusus, ngegel lan ngukir sawetara pola sing dipersonalisasi ing paket asli, utawa kerja sama karo kertu pasang kanggo miwiti edisi winates utawa versi kooperatif sing disesuaikan.Pelanggan minyak wangi kita kudu nggatekake desain botol, lan tas kulit sing apik minangka kunci kanggo kamenangan.Rasa desain lan kualitas produk kaca Hongyuan minangka alasan kenapa pelanggan milih kita.


Wektu kirim: Apr-12-2022