Apa bahan baku sing digunakake kanggo nggawe botol minyak wangi? Sampeyan kudu ngerti luwih akeh babagan minyak wangi.

Apa bahan mentah sing digunakake kanggo nggawe botol minyak wangi?

Bahan baku paling wiwitan digunakake kanggo nggawe botol parfum yaiku gypsum.Ing jaman biyen, wong nggunakake plester kanggo nggawe botol minyak wangi, sing bisa ngreksa minyak wangi luwih apik lan nyegah minyak wangi.Dadi ing jaman tanpa kaca, gypsum digunakake.100MLperfume bottle

Carane nggunakake parfum sing bener

1. sadurunge nyemprotake, gosok dhisik sawetara lotion ing lengen kanggo nggawe kulit lembab.Amarga kulit umume garing, parfum gampang nyemprotake.
2. semprotan parfum ing jarak watara 20 cm saka arteri, supaya wewangian bakal awet banget.
3., uga bisa disemprotake ing bangkekan lan kuping.Iku pilihan apik kanggo mesthekake yen volatilization wangi alon.

100ml perfume bottle

Kepiye carane ngerteni jarak parfum?

Parfum kudu disemprotake kanthi rata sadurunge bakal nyebabake volatilisasi, mula kudu njaga jarak tartamtu nalika nyemprot, nanging ora adoh saka jarak.Wilayah sing cedhak karo semprotan bakal cilik banget, nyebabake sampah.Jarak paling apik ing antarane 1,5 telapak tangan yaiku jarak penyemprotan sing paling cocok lan seragam.

50ML uv carving screw mouth bottle

Sisih paling apik saka semprotan parfum

Pergelangan tangan lan kuping mesthine minangka jawaban sing paling apik, nanging bangkekan paling ora stabil, amarga bangkekan minangka bagian sing paling penting saka gerakan awak.Ambune parfum bakal nyebar kanthi tumindak tangan, saengga volatilisasi cepet banget.Lan bagean iki cedhak karo tangan, supaya gampang kanggo ngumbah parfum nalika wisuh tangan.Supaya wewangian awet, cara sing paling apik yaiku nyemprotake ing gulu lan ing mburi kuping, sing ndhelikake lan tahan lama.

100ML perfume bottle factory


Wektu kirim: Apr-12-2022