50ml Botol Parfum Kaca Warna Candy

Katrangan singkat:

Aku kaya kanggo introduce kombinasi werna siji iki, iku werna paling jumpy aku wis katon nganti saiki, lan bakal mengaruhi swasana ati.Bayangake tangi saben esuk lan ndeleng warna favorit lan mambu aroma sing paling apik dhisik, lan bisa uga swasana ati bakal ganti dina!


Detail Produk

Tag produk

Informasi dhasar

No. Model: k-68 Bahan Badan: Kaca

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus

Nomer model k-68
jinis produk botol kaca parfum
tekstur saka materi kaca
werna-werna disesuaikan
Tingkat packing Kemasan packing terpisah
Panggonan Asal Jiangsu, China
Merk HongYuan
jinis produk Botol kosmetik
tekstur saka materi kaca
Aksesoris sing gegandhengan Paduan
Processing lan pangaturan dhewe ya wis
Kapasitas
100 ml
20ft GP wadhah 16.000 bêsik
40ft GP wadhah 50.000 bêsik

Aplikasi Produk

Kepiye carane botol parfum dirancang?

Ana rong titik kunci ing proses kreatif desain parfum: • Minangka proses kreatif "merek parfum desainer", desainer merek sing paling dominan.Sejatine, sadurunge ide wewangian dikembangake, konsep visual wis katon.Njupuk Tom Ford Black Orchid minangka conto, gambar dewi sing misterius lan seksi wis suwe dadi fokus tim kreatif (desainer kreatif parfum / direktur kreatif lan parfum) ing wiwitan, lan gagasan visual utawa olfaktori sing digawe sawise iku 100% ngaturake swasana ati lan plot sing dikarepake Ford.

Parfum minangka jiwa, lan desain minangka kerangka.Parfum lan desainer nglengkapi saben liyane, kerja bareng kanthi cara sing paling alami.Mulane, nalika desain botol parfum disetujoni dening lapisan saka puncak, aku mesthi bakal nuduhake karya kanggo parfum, amarga ing babagan wewangian, werna nduweni status "irung" ing babagan teknologi lan kreatifitas, utamane Ing botol kaca transparan lan ora ana warna, kaendahan, transparansi, lan stabilitas warna parfum minangka aspek penting sing ora bisa digatekake.

Conto: Sawise mutusake warna botol parfum Tom Ford for Men dadi bening lan ora ana warna, warna parfum minangka salah sawijining kunci visual utama kanggo nuduhake maskulinitas.Aku scoured toko wiski gedhe lan cilik ing New York City looking for tutul werna sing katon kaya becik, Cairan anget mlaku mudhun tenggorokan.Nanging sawise werna wewangian diputusake, aku kudu rapat karo tukang wangi kanggo mutusake apa kombinasi bahan sing digunakake ing wewangian bisa digabung karo warna sing dikarepake.

Pancen, tema kreatifitas parfum sing padha, bisa duwe pendekatan sing beda.Cara kasebut nemtokake cara kreatif, titik kreatif, lan efek pungkasan lan asil wewangian.Tantangan paling gedhe kanggo ngrancang wewangian "merek wewangian desainer" yaiku njaga identitas visual merek sing wis ana lan terus nggawe sing anyar.

perfume bottle K-68 (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: