30ML botol minyak wangi meneng anyar

Katrangan singkat:

Min Order Quantity: 1000-10000 Piece

Sumber Kabisan: 1000000 Piece

Harga FOB Kab:US $ 0,3-9,99 / Piece

Wektu timbal: 3-35 dina

 


  • Kapasitas:30ML
  • Warna::6 warna mix
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail produk:

    30ml colored nutupi botol parfum ,Warna saka mudhun kanggo munggah ,4 werna saka botol lan stickwe deisgn saka parfum Chole.we ngganti menyang desain meneng, banjur sampeyan bisa nggunakake maneh botol maneh lan maneh .We kelet kanggo botol, katon luwih fanntical.kita uga duwe 50ml kanggo desain iki.

    new designperfube bottle30mlglass bottlestock bottle
    Printing Sutra: Tinta + layar (stensil bolong) = sablon, ndhukung pencetakan warna.
    Hot Stamping: Panasake foil warna lan leleh ing botol.Emas utawa Sliver populer.
    Decal: Yen logo wis akeh banget werna, sampeyan bisa nggunakake decals.Decal minangka jinis substrat ing ngendi teks lan pola bisa dicithak, banjur ditransfer menyang permukaan botol.
    Label: Custom stiker anti banyu kanggo nempel ing botol, bisa macem-macem warna.
    Electroplating: Gunakake prinsip elektrolisis kanggo nyebar lapisan logam ing botol.

    FAQ
    P: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
    A: Kita minangka produsen sing duwe spesialisasi ing barang kaca sajrone pirang-pirang taun.
    P: Kepiye carane njaluk sampel botol jus kaca?
    A: Pesenan sampel botol jus kaca gratis bisa ditampa ing Alibaba.Hubungi kita lan priksa manawa sampel sing sampeyan butuhake.
    Q: Kepiye sampeyan njamin kualitas?
    A: Kita dumunung ing Kota Xuzhou, Provinsi JiangSu China, Kita bisa ngontrol kualitas saka bahan mentah kanggo produk.Ing sistem kontrol kualitas, ana 100% inspeksi bahan mentah, 100% inspeksi produk setengah rampung, 100% inspeksi produk rampung, bebarengan karo pemeriksaan acak kanggo njamin kualitas.
    P: Kepiye babagan wektu utama?
    A: Umumé, wektu anjog kira-kira 7 kanggo 30 dina.Nanging mangga konfirmasi wektu pangiriman sing tepat karo kita amarga produk sing beda lan jumlah pesenan sing beda bakal duwe wektu sing beda.matur nuwun.
    P: Kepiye babagan bahan mentah sampeyan?
    A: Kita nggunakake bahan food grade.Kita milih supplier, lan strictly ngatur lan mriksa saben akèh bahan baku dituku.QC profesional kita bakal mriksa kualitas bahan mentah maneh sadurunge produksi.
    P. Layanan apa sing bisa kita lakoni?
    Katentuan Pangiriman sing Ditampa: EXW, FOB, CFR, CIF;
    Mata uang Pembayaran Ditampa: USD, EUR, JPY, CAD, AUD, HKD, GBP, CNY, CHF;
    Jinis Pembayaran Ditampa: T/T, L/C, Kartu Kredit, PayPal, Western Union, Awis;


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: