30ml 50ml Botol Parfum Kaca Full Color Spraying

Katrangan singkat:

Botol minyak wangi semprotan pompa iki nduweni gaya uyuh warna lan gaya uyuh warna bertahap.desain logo nganggo teknologi bronzing kanggo cocog karo werna muncung.


Detail Produk

Tag produk

Informasi dhasar

No. Model: CA-27 Bahan Badan: Kaca

Katrangan rinci

Botol minyak wangi semprotan pompa iki nduweni gaya uyuh warna lan gaya uyuh warna bertahap.Desain logo nganggo teknologi bronzing kanggo cocog karo warna muncung.

product2

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus

Nomer model CA-27
jinis produk botol kaca parfum
tekstur saka materi kaca
werna-werna disesuaikan
Tingkat packing Kemasan packing terpisah
Panggonan Asal Jiangsu, China
Merk HongYuan
jinis produk Botol kosmetik
tekstur saka materi kaca
Aksesoris sing gegandhengan Paduan
Processing lan pangaturan dhewe ya wis
Kapasitas
100 ml
20ft GP wadhah 16.000 bêsik
40ft GP wadhah 50.000 bêsik

Biaya cetakan botol kaca

Yen cetakan biasa, kira-kira 4.000 yuan saben pembayaran.Yen botol kaca, penampilan kudu apik, lan panyimpangan ukuran banget ketat.Disaranake nggunakake cetakan sing dilas semprotan.Rega meh tikel kaping pindho, mula saka titik proofing, sanajan sawetara manufaktur Ewonan cetakan, yen proofing gagal kaping pirang-pirang, dheweke bakal kelangan dhuwit.Alesan utama yaiku biaya wektu produksi sing boroske dhuwur banget.Nyatane, biaya cetakan ora kaya sing dikarepake pabrikan, nanging pabrik cetakan.

Utamane kanggo botol sing bentuke khusus, akeh produk sing kudu ditingkatake kaping pirang-pirang sadurunge bisa ngasilake conto sing berkualitas.Utawa proses sing digunakake beda, lan peralatan uga beda.Bisa uga angel nggawe produk sing padha karo peralatan sing beda.

Akeh botol anggur kaca domestik lan botol anggur diprodhuksi dening peralatan impor.Yen sampeyan kudu golek Produsèn profesional ing gati, lan banjur rega.Kanthi mundhake tingkat ekonomi negaraku, biaya tenaga kerja saya mundhak akeh, dibandhingake karo negara maju.Ora apa-apa, nanging dhuwur kanggo negara sing kurang maju, utamane ing taun-taun pungkasan, nalika biaya tenaga kerja mundhak, lan batu bara lan gas alam mundhak.Biaya transportasi saya mundhak, lan rega unit produk saya tambah akeh.(Mungkin amarga dhukungan saka potongan pajak) Perang rega domestik kanggo produk konvensional cukup sengit.Mula, kita duwe mentalitas sing apik nalika nggawe produk.Rega produk sing berkualitas kudu dhuwur, lan kualitas produk kanthi rega sing murah padha.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: