3/6/12 tutup paduan botol attar ukiran uv karo tongkat kaca

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag produk

Rincian katrangan:

3ML/6/12ml lintang botol emas kualitas dhuwur, bisa digunakake kanggo dispensing penting lengo, esens, etc.

Bodi botol uv terukir, bersinar.tutup wesi, stik kaca.

Botol emas cemlorot lan lintang-lintang apik banget.

gold bottleessential oil glas stick bottlealloy bottleoil bolttle


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: