10ML botol kaca minyak roll-on anyar apel uv engraving desain panas

Katrangan singkat:

Min Order Quantity: 1000-10000 Piece

Sumber Kabisan: 1000000 Piece

Rega FOB: US $ 0.28-9.99 / Piece

Wektu timbal: 3-35 dina

 


Detail Produk

Tag produk

Detail produk:

10ml botol wangun apel, lumahing nggunakake kerajinan uv uv, supaya botol dadi luwih shinng .katon banget cute .Tutuke meneng, sampeyan bisa isi parfum kanggo dhewe.

Yen sampeyan butuh rincian liyane, mangga takon utawa whatsapp kula!

roll-on bottleapple bottleuv carving bottlesamll perfume bottleblack bottle


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: