30ML botol parfum screw sprayer anyar

Katrangan singkat:

Min Order Quantity: 1000-10000 Piece

Sumber Kabisan: 1000000 Piece

Harga FOB Kab:US $ 0,25-1 / Piece

Wektu timbal: 3-35 dina


Detail Produk

Tag produk

Detail produk:

1,30 mlbotol parfum meneng, iku bisa didaur ulang, awet, atmosfer ayu.

2.Botol awak:transparan lan prasaja

3. Sprayer: desain sprinkler aluminium, atomisasi apik, struktur sing ketat, ora bocor

4. Ukuran lipstik, kanthong bisa diselehake ing ngendi wae, nalika sampeyan metu kanggo lelungan, lelungan bisnis, kerja ing kantor, sampeyan bisa njupuk.

glass bottle perfume bottle new design screw design perfume bottle未标题-1_06


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: