30ML warna coating screw botol kaca parfum

Katrangan singkat:

Min Order Quantity: 1000-10000 Piece

Sumber Kabisan: 1000000 Piece

Harga FOB Kab:US $ 0,3-9,99 / Piece

Wektu timbal: 3-35 dina


Detail Produk

Tag produk

Detail produk:

Botol sing resik lan nyaman, awak botol persegi, semprotan sing apik, proses uyuh warna, tutup botol yaiku genggeman elektrop sing ora teratur, ngisor kandel, ora licin lan tahan nyandhang, kualitas dibayangke ing saben aspek. Gaya mung kanggo sampeyan!perfume bottle perfume bottle glass bottle perfume bottle glass bottle


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: