30ML sprayer silinder botol kaca parfum

Katrangan singkat:

Min Order Quantity: 1000-10000 Piece

Sumber Kabisan: 1000000 Piece

Harga FOB Kab:US $ 0,26-9,99 / Piece

Wektu timbal: 3-35 dina


Detail Produk

Tag produk

Detail produk:

botol 30MLcylindrical, kita nggawe werna saka munggah kanggo mudhun, iku wis 6 werna: ireng, putih, abang, kopi, ungu, blue.sprayer lan sirah meneng, thickened botol .we ngedol iku banget ngendi, saben dina bakal duwe 50000pcs kanggo pesenan .Mangga kula ngerti requirment liyane!

glass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottle


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: