30ML botol parfum sekrup silinder

Katrangan singkat:

Min Order Quantity: 1000-10000 Piece

Sumber Kabisan: 1000000 Piece

Harga FOB Kab:US $ 0,22-0,26 / Piece

Wektu timbal: 3-35 dina


Detail Produk

Tag produk

Detail produk:

cangkeme Utas prasaja, gampang kanggo ngresiki lan gampang kanggo isi, bisa digunakake maneh

Tutup botol: tutup pp warna-warni, lincah lan lucu

Awak botol: botol silinder kanthi pola cetakan geometris, kebak desain.

Macem-macem warna, pilih sing dikarepake

perfube glass bottleperfume glass bottlescrew mouth bottleperfume bottleglass bottlescrew perfume bottle


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: