30ML botol parfum kaca empy sekrup

Katrangan singkat:

Min Order Quantity: 1000-10000 Piece

Sumber Kabisan: 1000000 Piece

Harga FOB Kab:US $ 0,3-9,99 / Piece

Wektu timbal: 3-35 dina


Detail Produk

Tag produk

Detail produk:

Botol 6 warna ing saham, sirah sprayer, bentuk silinder, ngatur label sampeyan.

Ukuran: 30ML, 114.8G;dhuwur: 121.5mm;Dhiameter: 33.1mm

Tutup uv 6 warna, desain kandel ngisor botol biasa, botol meneng kosong

 

screw perfume bottle screw perfume bottle screw perfume bottle screw perfume bottle screw perfume bottle screw perfume bottle


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: