30ml botol kaca sprayer lv anyar

Katrangan singkat:

Min Order Quantity: 1000-10000 Piece

Sumber Kabisan: 1000000 Piece

Harga FOB Kab:US $ 0,3-9,99 / Piece

Wektu timbal: 3-35 dina


Detail Produk

Tag produk

Detail produk:

Desain awak botol prasaja, nggambarake kualitas smosphere sing paling dhuwur.

Bahan sing luwih disenengi slim lan alus, macem-macem proteksi lan safety sealing.

Topi ireng + pompa ireng + awak transparan, katon ringkes banget.

screw perfume bottle screw perfume bottle screw perfume bottle screw perfume bottle


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: