30ML botol minyak wangi sing bisa didaur ulang

Katrangan singkat:

Min Order Quantity: 1000-10000 Piece

Sumber Kabisan: 1000000 Piece

Harga FOB Kab:US $ 0,3-9,99 / Piece

Wektu timbal: 3-35 dina


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk:

30ML warni + print + gulu meneng + tutup werna utama, gampang kanggo nindakake, ora njupuk munggah spasi, gampang kanggo nggunakake nalika traving. Ukuran botol: 56mm * 24.5 * 112mm, bobot: 150g

glass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottleglass perfume bottle


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: