Simpenan botol minyak wangi meneng ireng 30ML

Katrangan singkat:

Min Order Quantity: 1000-10000 Piece

Sumber Kabisan: 1000000 Piece

Harga FOB Kab:US $ 0,3-9,99 / Piece

Wektu timbal: 3-35 dina


Detail Produk

Tag produk


Detail produk:

30ml botol minyak wangi meneng, tutup ireng + sprinkler ireng + botol bening, katon banget doncise lan loman

Tlatah lumahing bisa diwenehi label, wangun oblate, werna sprayer ireng

perfume bottleperfume bottleperfume bottleperfume bottleperfume bottleperfume bottle


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: