50ML botol parfum meneng transparan

Katrangan singkat:

Min Order Quantity: 1000-10000 Piece

Sumber Kabisan: 1000000 Piece

Harga FOB Kab:US $ 0,3-9,99 / Piece

Wektu timbal: 3-35 dina


Detail Produk

Tag produk

Detail produk:

50ML botol kaca spryaer meneng, transparan lan biright awak, aran kaendahan werna, nemu raos ritual gesang.botol bisa printing, werna uyuh, proses, tekstur nglukis. kita uga duwe akeh desain botol parfum, yen sampeyan perlu konfirmasi liyane, please send kula E-mail.:-P

50ml glass perfume bottle50ml glass perfume bottle50ml glass perfume bottle50ml glass perfume bottle未标题-1_05

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: