3/6/12ML Crystal botol lenga desain kemewahan

Katrangan singkat:

Min Order Quantity: 100-10000 Piece

Sumber Kabisan: 1000000 Piece

Harga FOB Kab:US $ 1,8-9,99 / Piece

Wektu timbal: 3-35 dina


  • :
  • Detail Produk

    Tag produk

    Deskripsi Produk:
    Materi kasebut nggunakake kristal kualitas dhuwur, katon apik banget lan mewah, kita uga bisa nglebokake lenga ing njero, nggunakake tongkat kaca, bakal menehi wewangian sing menarik.

    crystal bottlepolish bottlecrystal perfume bottleoil bottlecrystal bottle


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: