100ml botol parfum mewah ora duwe aturan baku

Katrangan singkat:

Iki minangka botol parfum 100ml kanthi desain penampilan sing unik.Iku nganggo cara werna semprotan bertahap.Tutup botol awujud lintang lima.Bottleneck duwe kerah emas lan dilengkapi elevator.Lift bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Detail Produk

Tag produk

Info dhasar

No. Model: L-N007-1 Bahan Badan: Kaca

Detail Produk

Spesifikasi Utama / Fitur Khusus

Nomer model L-N007-1
jinis produk botol kaca parfum
tekstur saka materi kaca
werna-werna disesuaikan
Tingkat packing Kemasan packing terpisah
Panggonan Asal Jiangsu, China
Merk HongYuan
jinis produk Botol kosmetik
tekstur saka materi kaca
Aksesoris sing gegandhengan Plastik
Processing lan pangaturan dhewe ya wis
Kapasitas 100 ml
20ft GP wadhah 16.000 bêsik
40ft GP wadhah 50.000 bêsik

Produksi Produk

Botol 100ml iki, katon unik banget, iku wangun sing wis diwilang dening perancang kita kanthi presisi, lan nalika sampeyan entuk, sampeyan bakal nemokake yen pancen apik banget.Werna gradien lan label metalik, mesthine katon kaya kalung botol, sampeyan uga bisa mikir.

1. Kepiye carane nggawe botol kaca?
Proses produksi botol kaca utamane kalebu:

① Preprocessing bahan baku.Ngilangi bahan mentah sing akeh (pasir kuarsa, abu soda, watu gamping, feldspar, lan liya-liyane), garing bahan mentah sing teles, lan mbusak wesi saka bahan mentah sing ngemot wesi kanggo njamin kualitas kaca.

②Persiapan bahan.

③ Leleh.Kumpulan kaca digawe panas ing suhu dhuwur (1550 ~ 1600 derajat) ing kiln blumbang utawa tungku blumbang kanggo mbentuk seragam, kaca Cairan gelembung-free sing meets syarat ngecor.

④Molding.Sijine kaca Cairan menyang jamur kanggo nggawe produk kaca saka wangun dibutuhake, kayata piring flat, macem-macem utensils, etc.

⑤ perawatan panas.Liwat annealing, quenching lan pangolahan liyane, stres, pamisahan fase utawa kristalisasi ing jero kaca diilangi utawa diasilake, lan kahanan struktur kaca diganti.
Kapindho, bedane kaca tempered lan kaca tahan panas
1. Panganggone beda

Kaca tempered digunakake akeh ing konstruksi, dekorasi, industri manufaktur mobil (lawang lan jendhela, tembok tirai, dekorasi interior, lan liya-liyane), industri manufaktur furnitur (cocok mebel, lan liya-liyane), industri manufaktur peralatan omah (TV, oven, AC. , kulkas lan produk liyane).

Aplikasi utama kaca tahan panas ing industri kabutuhan saben dina (kaca tahan panas crisper, peralatan meja kaca tahan panas, lan sapiturute), industri medis (biasane digunakake kanggo ampul medis, gelas laboratorium).

2. Efek saka owah-owahan suhu beda

Kaca tahan panas minangka jinis kaca kanthi resistensi kejut termal sing kuwat (bisa nahan pendinginan kanthi cepet lan owah-owahan suhu pemanasan kanthi cepet, koefisien ekspansi termal cilik), kaca suhu dhuwur (suhu regangan dhuwur lan suhu softening), saengga ing oven lan gelombang mikro, malah yen suhu dumadakan Iku uga aman kanggo nggunakake nalika ngganti.

Kaca tempered bisa pecah sawise owah-owahan dadakan ing suhu ing oven microwave.Sajrone produksi kaca tempered, amarga "nikel sulfida" sing ana ing interior, kanthi owah-owahan wektu lan suhu, kaca kasebut ngembang lan nduweni kemungkinan bledosan dhewe.Oven rampung unusable ing.

3. Beda cara ngremekake

Nalika kaca tahan panas pecah, retakan digawe lan ora bakal kasebar.Kaca tahan panas ora ana ing bebaya bledosan amarga nikel sulfida, amarga kaca tahan panas alon-alon adhem, lan ora ana energi kanggo kondensasi ing jero kaca, mula pecah.Ora bakal mabur uga.

Nalika kaca tempered pecah, bakal pecah lan buyar.Sajrone proses tempering kaca tempered, prastress dibentuk ing jero kaca lan energi kondensasi, saéngga nalika pecah utawa njeblug dhewe, energi sing dikondensasi bakal dibebasake, lan pecahan kasebut bakal nyebar lan ngasilake Explosion.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: